Startside
NYHETER
HISTORIKK
EGNE HUNDER
AVELSHUNDER
KULL
VALPER
KENNELSAMLING
GRATULERER
RESULTATER
TIL MINNE
LINKER

Free Guestbook from Bravenet.com

 

NYHETER om egne og andres Skeidhaugen hunder

Vi holder på å lage en ny hjemmeside og vil på den ha en ny resultatside. Den siden finnes foreløpig HER inntil den nye siden erstatter den nåværende. 
Håper dere vil sende inn resultatene hit.

Ellers så har vi fått BLOGG

 

14.03.2009
Endelig litt oppdatering på bilder.

Flere kommer:-)

19.08.2008
Da har vi fått et par fine bilder av de siste valpene

           
Ikaro har flyttet til Sverige og Ima har kommet seg sør over:-)

 

19.08.2008
Vi vil GRATULERE Jan Erik og Skeidhaugen`s Dregster med bestått godkjenning i Norske Redningshunder.

Ellers så er div kull sider oppdatert.

 

31.07.2008
Vi vil først få GRATULERE Mona og Skeidhaugen`s Buffy med opprykk til kl. A i spor (se ny resultatside)

Ellers så er VALPEDAGBOKA oppdatert med nye bilder av valpene.

 

14.07.2008
VALPEDAGBOK
oppdatert med enkeltbilder av valpene.


Vi vil også få gratulere Ann-Louise Larsson med Skeidhaugen`s Adelhorst A-Son med tittelen Svensk Viltsporchampion, samt gjennomført en meget god MH. GRATULERER 

04.07.2008
VALPEDAGBOK.
Oppdatert med bilder i dag.
Nytt bilde av spor nesa til
Berte

02.07.2008
Husk linken til VALPEDAGBOK. Oppdatert i dag.

02,07,2008
Her kommer et bilde av Johnny sitt nye drev håp. Skeidhaugens Berte 3 mnd gammel. Hun skal være med på bukkejakta i august for å snuse på rådyr og kanskje få gått noen ferskspor før det blir drev slipp i starten av oktober.

01,07,2008

Vi gratulerer Oddbjørg og Cuba med brukshundchampionatet i spor. Dere er Skeidhaugens første Champion:-)

Vi gratulerer også Oddbjørg m/Cuba, Dag Harald m/A-Lobo og Kristoffer m/Carat (Lobo) med kvalifisering til NM i spor. 3 Skeidhaugen hunder blant de kvalifiserte er vi meget godt fornøyd med. Lykke til.

 

30.06.2008
Ja, ja det kom ennå en krabat så nå er vi oppe i 4 tisper og 6 hannhunder:-)

30.06.2008
Da har vi fått valper på Mira i dag. Så langt så har det kommet 5 hannhunder og 4 tisper. Alle er friske og livskraftige. Mira har taklet fødselen som førstegangsfødende på en utmerket måte. Hun har ordnet alt selv og alle valpene har kravlet seg freidig frem til sin første melkedråpe.

Har laget valpedagbok som skal oppdateres senere i kveld med bilder og kanskje en videosnutt. Alle som har får bekreftet at de får valp får begynne å tenke på et fint navn som starter på i :-)

02.06.2008
Glad melding til valpekjøpere etter Skeidhaugen`s Fanta (Mira) og Molars Dikko,
Veterinæren har sett ca 5 valper på ultralyd. Så vi får bare vente i spenning i 4 uker til så får vi se hva og hvor mange som blir født:-)

04.05.2008
Her har vi to bilder av Dikko. Han er 10 1/2 år gammel og i kjempefin form. I siste kullet til Dikko for 5 uker siden så ble det 9 valper. Det er futt i gutten ennå:-)

 

02.05.2008
Det ble to vellykkede parringer mellom Skeidhaugen`s Fanta (Mira) og Molars Dikko, og valper ventes forhåpentligvis ca. 4. juli 2008

01.05.2008
Da er Mira klar for parring og jeg drar på langtur i ettermiddag. Det blir minst 250 mil i bil....Jeg får fylle opp CD veksleren med noen nye plater og håpe at parringen lykkes slik at det kommer noen fine valper til sommeren:-)

Er Mira litt spent på hvem hun skal møte???? Tror ikke hun blir skuffet:-) 

 

21.04.2008
Da er det gode nyheter:-)
Skeidhaugens Fanta (Mira) har fått løpetid og vi drar for å parre mellom 1 og 3 mai engang.

13.04.2008
På onsdag 09.04.08 ble valpene til Irmel født. Det ble 1 hann og 3 tisper. De virker veldig livskraftige alle fire. Vi skal beholde en tispe selv.08.03.2008
En god og en dårlig nyhet...... 
Den dårlige er at Vamp gikk tom for valper. Vi prøver igjen på neste løpetid.
Den gledelige er at vi så noen små krabater inne i magen til Irmel. Skal jeg tippe så blir det 4-5 valper:-) De ventes født ca 13 april.

04.02.2008
Her kommer løpetiden samlet på begge dachsene og det blir fortløpende parring når de er klare. Irmel skal parres med en flott hannhund fra Gøteborg. Han er topp premiert på både utstilling og jakt. Sjekk under VALPER for å finne bilder og stamtavle. Johnny skal beholde ei tispe som drev hund til rådyrjakta om alt går bra. Her forventer vi noen flotte valper som vil egne seg både til utstilling og jakt. 

Vamp er også snart klar for parring. Der bruker vi vår egen hannhund Odin som pappa. Info om dem ligger på sidene under EGNE HUNDER

31.12.2007
Nå er hannhund til Fanta lagt ut under siden valper. Vi ser frem i mot parring med Molars Dikko og forventer et kull med meget gode egenskaper for de som ønsker seg en frisk og god bruks eller tjenestehund.

30.12.2007
Har gjort noen endringer her og der. Siden for avlshunder er oppdatert med de hunder som pr. i dag er aktuelle. Vi har nå funnet hannhund til Skeidhaugen`s Fanta. Dette vil bli lagt ut under valper i løpet av kort tid. Lagt ut nye bilder av Nemi siden hennes.

29.12.2007
I går var en veldig trist dag for oss. Vår kjære Jaffa var blitt så syk at vi ikke så noen annen utvei enn å la henne få slippe. Hun er nå blandt sine firbente venner i hundehimmelen. Jaffa var en hund med meget stor personlighet, så tomrommet etter henne er vanskelig å fylle. Jaffa var stamtispen i vårt oppdrett av Schäferhund, og ligger bak alle Schäferhundene fra Skeidhaugen.

Vil i fred kjære Jaffa, du er dypt savnet17.12.2007
Har laget min egen hundemassasje side. Flere bilder og tekst vil komme etter hvert

15.12.2007
Nå kan vi få ønske Molars Nemi velkommen til oss på et skikkelig vis. Nå har hun endelig fått sin egen side. Bedre bilder kommer etterhvert. Ellers så er valpeplanene oppdatert, se valper.  Nye bilder av Vamp, se egne hunder og under Vamp. Samt oppdateringer her og der.

12.12.2007

ENDELIG NY GJESTEBOK. Ellers så har Johnny hentet seg en etterlengtet Schäferhund valp fra kennel Molars i Sverige. Det er en tispe som har fått navnet Nemi. Hun er vårt nye framtidshåp på Schäferhundene. Bilder av henne blir lagt ut på hennes side i løpet av de nærmeste dagene.  Marit har vært i Sverige nærmere bestemt i Stockholm og tatt sin eksamen i hundemassasje. Hun er nå Diplomert Hundemassør. Flere Skeidhaugen hunder har gjort det veldig bra i det siste. Skal prøve å få oppdatert sidene til den enkelte hund så snart som mulig. Send gjerne en mail om dere ser at det mangler oppdatering på deres hunds side, så skal vi raskt fikse det :-)

13.11.2007
Vi gratulerer Trond-Arne og Skeidhaugens Dork (Ross) med godkjent regodkjenning som patruljehund med tilleggsutdanning innen skydds og rundering i HV-16 . Lykke til med forberedelsene til vinterens regodkjenning på lavinesøk.

01.11.2007
Vi gratulerer Mona og Buffy med seier på Nannestad med 564,50 poeng og opprykk til klasse B rundering.

30.10.2007
Her ser vi noen bilder fra grunnkurs og figurantkurset som ble arrangert av FHSK på Rygge flystasjon i forrige uke. Det er Brimi og Jumbo som er i gang med å bite i heldrakt, samt trening på innhopp der Peder viser hvordan et godt mottak skal utføres. Vi fikk også besøk av Maria med Gitte som ser ut som en kloning av sin bestemor Jaffa. 

30.10.2007
Skeidhaugen hundene har gjort det bra i høst.
Vi gratulerer Lena og Fila (Diesel) med godkjent prøve, militær tjenestehund nå i oktober. Trine og Exita har fått godkjent redningshund  - ettersøk i Norske Redningshunder, samt klasse C spor og rundering.

09.09.2007
Valpedagbok
er oppdatert med enkeltbilder av valpene

08.09.2007
Valpedagboka
er oppdatert med tekst og bilder. Ellers så har Dag og Lobo, Oddbjørg og Cuba gjort det kjempebra i bruks. GRATULERER. Skal få oppdatert resultatsiden. Har vært litt dårlig tid i det siste. Beklager.

24.08.2007
Vi vil få gratulere Dag og Lobo , Oddbjørg og Cuba med cert i bruks. Cuba har også fått 2. premie på utstilling, så nå trenger hun bare et cert til i bruks så er hund champion. Ecco har bestått ferdselsprøve. GRATULERER. Oppdateringer kommer i løpet av helgen. Valpedagbok er oppdatert

11.08.2007
Valpene til Azzi er nå fødte. Det ble 3 hanner og 4 tisper. Endelig fikk vi to grå valper også. Valpene ble født 08.08.2007. Se under valper og valpedagbok for bilder og info.

03.08.2007
Nå blir det snart valper i huset igjen:-) Vi gleder oss alle sammen og Azzi er i topp form. Nå får vi bare håpe at alt går bra med valpingen neste helg. Har forberedt sidene under H-Kull slik at vi får ut bilder så snart valpene kommer under VALPEDAGBOK så følg med:-)

Ellers så gratulerer vi Oddbjørg/Cuba og Dag/A-Lobo med Cert forrige helg, samt opprykk til klasse 3 lydighet for Lena og Diesel (Fila). Trine og Exita fikk godkjent sommerkurs i NRH også forrige helg så det var en meget bra helg for alle Skeidhaugere.

28.07.2007
Har oppdatert med nye fine bilder av Fantomet på siden hans. Det er tatt på IPO kurset i sommer. Han jobbet veldig bra så vi er fornøyde. Marit har satt seg som mål å stille i IPO 1 sommeren 2008, så det er mye trening som må legges ned til da. Ellers så har vi lagt ut bilder av hannhunden som vi har brukt på Azzi. Valper ventes ca. 9. august. Se under valper.  Vi vil også få gratulere Lena og Diesel (Fila) med to nye titler (BH og AD). Hun har bestått ferdselsprøve og utholdenhetstest i IPO. HD/AA resultater oppdatert på G-kullet. Skal få oppdatert med nye bilder på Dachsene i løpet av helgen. Skal også få inn resultater på resultatsiden. 


Skeidhaugen`s Fantomet og figurant/instruktør Micke Pounu fra Sverige.
 Marit henger i enden av linen utenfor bildet :-)

07.06.2007
Gripa og Fantomet har bestått karaktertest 01.06.2007. Odin har blitt Norsk Utstillingschampion. Azzi er nå parret med Forsvarets Hundeskole Jumbo, se under valper. Resultatsiden oppdateres i løpet av helgen.

14.04.2007

Har laget kullside, samt egen side til hver av dachsvalpene til Irmel og Winchi som ble født 04.02.2007 se under A-kull Dachs

Skeidhaugen`s Adelhorst A-Son

 

06.04.2007

PÅSKE TRENING.

Skeidhaugens Carat (Lobo) biter på Peder. Han er nok i rute for Nordisk Mesterskap i år.


Eirk og Gorm er på Østlandet i påsken og trener hund i finværet:-)

Buffy og Mona er selvfølgelig på plass også.

Trine og Exita har også påskeferie med nyttig innhold:-)

Bilder av Ulveflokkens Ask etter Skeidhaugens Buffy - Løvlunds Fokker. Her vises hva vi mener med "fullt bitt ". 


31.03.2007
Gratulerer Anders og Mira (Fanta) med godkjent B-lavine i Norske Redningshunder. Bilder er lagt ut her

11.02.2007
Valpene til Irmel er 1 uke i dag. Har laget en valpedagbok hvor vi kommer til å skrive litt, samt legge ut bilder. Skal få laget ferdig kullets side med stamtavle, valpenavn mv så snart som mulig.

04.02.2007
Endelig kom de første Skeidhaugen dachsene til verden. To gutter og to jenter


Her slapper de av alle 5 i tørr og ren kasse etter at valpingen er over.
 Matlysten er det ikke noe å si på der i gården nei. Guttene er brun/tan og jentene er sort/tan.
Se under valper for nærmere info om kullet

 

04.01.2007

GODT NYTT ÅR ALLE SAMMEN

Irmel
er nå drektig. Var å sjekket med ultralyd hos veterinæren, og der kunne man se noen søte små. Veterinæren kunne ikke si hvor mange det var, så vi får se hva som kommer ut rundt den 2. februar. Valpenes far er den stilige Alex-Ander Winchester som dere ser på bildet nedenfor.